Det med småt

BLOGGEN

Min bogblog er at finde på 3 af de sociale medier.

Selve bloggen www.anettesbookshelf.dk, er stedet, hvor anmeldelserne vil være at finde i fuld længde og hvor der findes en alfabetisk oversigt over mine hidtil anmeldte bøger. Derudover er jeg på hhv. Instagram @anettesbookshelf og på Facebook-siden anettesbookshelf.dk, hvor jeg lægger opslag op omkring mine læseoplevelser, hvor jeg vil reklamere for de bøger, jeg modtager som anmeldereksemplarer og hvor jeg reklamerer for de anmeldelser, jeg har lavet.

ANMELDELSESPOLITIK

OBS – OBS – pr. 17.2. 2021

Pga. SKAT’s nye regler for opgivelse af markedsprisen på anmeldereksemplarer for bogbloggere tager jeg ikke imod nye anmeldereksemplarer, indtil jeg har forholdt mig ordentligt til reglerne og fundet ud af, hvilken betydning det får for min hobby…. så desværre må jeg takke nej til forespørgsler fra jer forfattere, der måtte ønske at sende en bog til anmeldelse.

Jeg modtager gerne anmeldereksemplarer fra forlag eller andre efter aftale, men vil gerne frasige mig retten, hvis ikke, jeg føler, at det er en bog for mig. Det vil altid fremgå af mine opslag, når jeg har modtaget bogen som gave, og vil altid anføre dette som Reklame eller Anmeldereksemplar.

Jeg kan kontaktes via mail as@knudsen.mail.dk , via privat besked på min Instagram eller via privat besked på Facebook-siden.

Jeg modtager helst kun fysiske anmeldereksemplarer, da det er min foretrukne måde at læse på og for at kunne anmelde bogen, er det vigtigt for mig at sidde med den fysisk og bladre i den, når jeg skal vurdere den, men jeg vil ikke udelukke, at jeg indimellem også vil skrive lidt om de lydbøger, jeg hører.

Mine anmeldelser er ikke farvet af andres meninger. Jeg skriver udelukkende, hvad jeg selv tænker og om det, jeg får ud af bogen. Da jeg ikke er litterært uddannet, vil mine anmeldelser såmænd bare være min egen uforbeholdne mening. Dette gælder selvfølgelig også for de anmeldereksemplarer, jeg modtager.

Jeg vil de fleste gange vurdere mine læseoplevelser med mit selv opfundet stjerne system, som du kan se andet sted på siden. Jeg vil ikke rate faglitteratur, men vil gerne skrive en anmeldelse.

PRIVATLIVSPOLITIK

Jeg indsamler ingen data omkring dig. De data, jeg kan se, handler udelukkende om statistik, altså hvor mange, der besøger siden og hvilke sider, der er mest populære, hvilken indgang folk vælger siden fra og hvor længe, folk opholder sig på siden. Alt sammen oplysninger, jeg kan bruge til at forbedre min side med.

Hvis du indsender en kommentar til et indlæg, vil din mailadresse fremgå – men jeg deler den ikke med andre. Den tekst, du skriver i kommentarfeltet, kan dog læses af andre, så undlad at skrive personfølsomme oplysninger.

REKLAMER  / REKLAMELINKS

Jeg indgår i et samarbejde med min(i)boghandler.dk, som er en almindelig net boghandler i kogevask, og som du kan tilgå ved at klikke på den lille pop-up-knap, som du finder nederst til højre på min blog. Du vil også kunne finde denne funktion ved andre bloggere. Tag ikke fejl af størrelsen. Min(i)boghandleren trækker på bog.nu’s omfattende lager af anmeldercitater og giver dig de bedste og billigste aktuelle priser fra de mest populære net boghandlere – og leder dig direkte hen til en side, hvor du kan købe bogen.

Hvis du køber en bog via denne funktion, optjener jeg ca. fire procent i provision, men det er ikke formålet med tjenesten. Formålet er at vise dig den billigste pris på nettet, og ved at være med her, bliver mine anmeldelser nemmere og hurtigere registreret, og deles med boghandlere og forlag, så du ex. vil kunne se korte citater fra mine anmeldelser hos bl.a Saxo og andre net boghandlere.

Det skal understreges, at jeg ikke modtager bøger via dette samarbejde og at mine anmeldelser, som tidligere beskrevet, altid kun er et udtryk for mine egne meninger.

Jeg indsætter affiliate links ved de fleste anmeldelser, så du nemt kan finde bogen online ved Saxo og Tales. Hvis du køber bogen via disse links, vil jeg optjene ca. 4-5%, men jeg vil kun få pengene udbetalt, hvis beløbet overstiger 100 kr. indenfor de seneste 30 dage, hvilket endnu ikke er sket.