Peters SUB-PUB

Peters SUB-PUB er et privat forlag etableret af min far, Peter Mouritzen, i anledning af hans 50-års forfatterjubilæum i 2019.

Peters SUB-PUB logo

Der er indtil nu udgivet 2 bøger; en digtsamling og en erindringsbog, som du kan læse mere om her på siden. Jeg har hjulpet med layoutet på begge bøger. Det har været en sjov og lærerig proces, og så har det været anderledes at have sådan et projekt at samarbejde om. Men vi synes, at resultatet er blevet meget godt, taget i betragtning af, at det mest er et hygge-projekt, for bøgerne sendes ikke til pressen og forventes ikke at nå ud til et bredt publikum.

_____________________________________________

Her fortæller min far om baggrunden for at lave sit eget forlag:

“Da jeg for 50 år siden debuterede på undergrundsforlaget Arena SUB-PUB, syntes jeg, at det kunne være morsomt at fejre jubilæet på et nyt “undergrundsforlag” med næsten samme navn. Der er andre grunde: Det er lidt skægt at gå i ungdom og føle sig som pionér igen. Så mange gode oplevelser har jeg haft på etablerede forlag, men nu bestemmer jeg selv ned i den mindste detalje, og jeg kan udgive de bøger jeg vil, helt uden at tænke på publikum. Jeg jagter ikke et stort salg, jeg vil ikke engang kunne overkomme at sælge mange bøger. Jeg vil bygge en lille, men god læserskare op. Er allerede godt begyndt. Og der kommer flere bøger i Peters SUB-PUB-serien. Det er sjovt at være ung digter på sine gamle dage. Nok har man fremtiden bag sig, men det er egentlig en befrielse”.

Da jeg var ung digter

Første udgivelse

Da jeg var ung digter

Udgivet i oktober 2019, 74 sider

Digt fra bogen:

Fandens arkiver

 Da jeg var ung digter

 ville vi frelse verden

 og det gjorde vi!

 men

 den verden vi ser

 skrammet

 er ikke den verden

 vi skrev

 det

 vi skrev

 blev fanget af Fanden

 i posten til Gud

 Derfor!

 I Fandens gamle arkiver

 findes bevingede planer

 for Paradis på ord

_____________________________________________

Den røde parentes

Anden udgivelse

Den røde parentes, erindringer med huskefejl

Udgivet i april 2020, 92 sider

Bogen indeholder 4 erindringsstykker:
Om børnelammelse. Om teaterdrømme, skolekomedie og tiden på Aalborg Katedralskole. Om tiden som portør på Aalborg Kommunehospital og om tiden som lærervikar i Vestjylland.

Bogen ligger tidsmæssigt før digtene i den førnævnte digtsamling.

______________________________________________

BEGGE BØGER KAN KØBES HOS FORFATTEREN 📚

`Den røde parentes´ koster 200, – kr. excl. forsendelse.

`Da jeg var ung digter´ koster 150, excl. forsendelse.

Ved samlet køb betaler forlaget forsendelse.

Skriv til forfatteren på mail: mou@mail.dk eller kontakt mig, hvis du hellere vil det, og jeg vil være behjælpelig med kontakt.