Danmarks Fugle, af Tommy Dybbro & Carl Christian Tofte

Politikens Forlag, udkom i oktober 2023,

DANMARKS FUGLE-KALENDER 2024 🦅🦉🦢🦜🦤🕊🪺

Selvom jeg på de fleste områder har overgivet mig til den digitale kalender, så er det alligevel hyggeligt med enten en væg- eller bordkalender eller begge dele.

Jeg har tabt mit hjerte til denne fugle-kalender, som jeg også havde sidste år, og nu nænner jeg næsten ikke at skille mig af med alle de flotte fuglebilleder fra 2023.

Men i 2024-kalenderen er der over 50 nye illustrationer ift. 2023-kalenderen, og jeg elsker at jeg bliver fodret med ny viden om fuglelivet i Danmark og så pynter den og skaber hygge i køkkenet, i stuen eller på kontoret… 📅✏️

Hver fugl synger med sit næb… 🐤🎼 og det smarte er at fuglene netop er placeret på den årstid, man kan møde fuglen i naturen.

Danmarks Fugle indeholder 366 fugle-akvareller, alle illustreret smukt af Carl Christian Tofte, som er en af Danmarks fineste fugletegnere.

I kalenderen er princippet enkelt – hver dag, sin fugl – hvor der så følger en lille tekst om fuglen, skrevet af én af de to forfattere, Tommy Dybbro og Carl Christian Tofte.

Illustrationerne er farverige, udtryksfulde og meget livagtige at kigge på, og samtidig er teksten kort, præcis og overskuelig.

Kalenderen måler ca. 18×13 cm. og kan enten ligge fladt på bordet eller fronten kan foldes bagom, således at kalenderen står mere skråt, og den er oplagt som gaveidé. 

Reklame/ Tak til Politikens Forlag for anmeldereksemplar ✅

Anette