Jeg er f*cking hot!, af Renée Toft Simonsen

Politikens Forlag, udkom i april 2018, 315 sider

Så blev jeg færdig med Renées nye bog, som jeg fik, i ikke mindre end 3 eksemplarer, til min runde fødselsdag i foråret. Har dog kun læst den en gang indtil videre 📚

Beskrivelse:

I “Jeg er f*cking hot” taler psykolog, fotomodel og børnebogsforfatter Renée Toft Simonsen frit fra leveren om den gigantiske omvæltning, det er for en kvinde at komme i overgangsalderen.

Renée Toft Simonsen fortæller i “Jeg er f*cking hot” bramfrit om sine egne oplevelser med følelsesmæssige rutsjeture, hormonproduktionsforandringer, hedeslag og overvældende følelser, der er lige så omsiggribende som dengang, man blev teenager.

Samtidig fører Renées ærlige og indsigtsfulde ord til en række smukke erkendelser og visdomsperler. Når man har rundet 50 og børnene har forladt reden, må man nemlig se de tomme børneværelser og sig selv i øjnene. For hvem er man, når ens liv og identitet ikke længere er fuldstændig ophængt på at være en anden persons mor?

Selvom jeg personligt endnu ikke har mærket alvorligt til overgangsalderen, så kan jeg sagtens relatere til mange af emnerne i bogen.
Jeg elsker, når jeg kan mærke forfatterens sårbarhed, og denne hudløse og ærlige bog om især overgangen til den tredje alder, har ikke skuffet.

Bogen beskriver blandt andet kroppens fysiske forandringer, men berører også det følelsesmæssige emne Empty-nest-syndrome; det vakuum og den krise, der kan opstå, når børnene er sendt videre på livets vej.
Her blev jeg faktisk ramt. Lige i solar plexus. Kunsten at give slip, uden at komme med alle velmenende råd, som uønsket kan danne grobund for mistillid.

Renée er en fantastisk skribent og bogen er, med de tidsløse emner, vedkommende for alle os Quinder, der befinder os midt i livet, og ikke altid føler os så fucking hotte💥🌸 og den får 5 hotte⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/6.

Anette