Lige nu kører en række artikler i Kristeligt Dagblad i forbindelse med debatserien ‘Bogbranche i bevægelse’ 📚

Kristeligt Dagblad skriver:

BOGBRANCHE I BEVÆGELSE

“Dagbladene bringer færre anmeldelser, forlagene er begyndt at producere deres egen journalistik, og “bogbloggere” på de sociale medier har kronede dage. Samtidig presses etablerede forlag af techgiganter udefra. Er den traditionelle bogdistribution i krise, eller er det på høje tide, at der bliver gjort plads til nye aktører? I denne serie undersøger Kristeligt Dagblad, hvor bogbranchen bevæger sig hen.”

Jeg er netop citeret i dagens artikel 🤓

Jeg er ikke litteraturkritiker, men blot en blomsterelskende bogorm med fantastiske læsespots i min have, hvor jeg finder ro og glæde ved at dyrke min egen læseglæde, samtidig med at jeg via bogbloggen forhåbentlig er med til at inspirere andre til fordybelse i bøgernes mangfoldige verden.

Artiklen er bag betalingsmur, men her er linket…

https://www.kristeligt-dagblad.dk/kultur/litteraturkritikkens-fremtid-ligger-i-amatoerernes-haender