Man jager et bæst og fanger et menneske, af Bent Isager-Nielsen i samarbejde med Jesper Stein Larsen.

Lindhardt og Ringhof, udkom i 2008, 272 sider (hørt som lydbog).

En af mine “skabs-interesser” er at læse om forbrydelser og opklaringen heraf. Jeg har altid været fascineret af arbejdet med at eftersøge, opklare og hele detektivarbejdet med at finde spor og fælde gerningsmand.

Jeg har derfor læst de fleste bøger af de dygtige kriminalbetjente med stor interesse og iver.

Denne bog, ingen undtagelse, og bogen giver et spændende og dybdegående indblik i begreberne motiv, modus, signatur, profilering, og gerningssted; alle vigtige brikker i opklaringen. Bogen er krydret med sager fra det virkelige liv, både fra ind- og udland, og kommer også ind på sager, som ikke er opklaret. Jeg er selv meget optaget af det psykologiske aspekt ved os mennesker, og har kun dyb respekt for at politiet sætter ære i at se mennesket bag forbrydelsen.

Beskrivelse:

I biografien “Man jager et bæst og fanger et menneske” fortæller den garvede politiinspektør Bent Isager-Nielsen – i samarbejde med Jesper Stein Larsen – om livet som drabsefterforsker.

Bent Isager-Nielsen er tidligere chef for Rejseholdet, hvor han har arbejdet i tyve år. Han er her stødt på nok forbrydelser og drabsmænd til at vide, at der bag selv den mest grusomme morder gemmer sig et menneske som dig og mig.

Med udgangspunkt i en række virkelige mordgåder og kriminalsager, fortæller Bent Isager-Nielsen i “Man jager et bæst og fanger et menneske” om politiets drabsefterforskning, herunder deres arbejde med at læse gerningssteder, profilere drabsmænd og afhøre mistænkte.

Denne bog har jeg hørt som lydbog; lidt som at være til et længere foredrag med Bent Isager-Nielsen, (hvilket jeg dog har tilgode endnu), da han selv indtaler bogen med sin behagelige stemme. Tak for din indsats, Bent 👨‍✈️🚓

Jeg kvitterer med 5 psykologiske og spændende ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/6.

Anette