Mit livs skrøne … en slags memoirer, af Jørn Riel.

Lindhardt og Ringhof, udkom i 2016, 298 sider.

Jeg er, af en god veninde, blevet anbefalet at læse Riel. Jeg hørte ham på bogmessen i 2016, og købte der bogen, som nu er blevet læst.
En bog, som denne, er en af grundene til, at jeg elsker at læse erindringer. Man kommer simpelthen med på en spændende rejse, og bliver vidne til betydningsfulde oplevelser i andres liv.

Beskrivelse:

Med varme og glimt i øjet skildrer en af Danmarks mest populære forfattere sine oplevelser med nogle af de mange skæbner, der har krydset hans vej – gode venner og skønne kvinder, hjælpeløse flygtninge, fangere på Grønland og skruppelløse svindlere.

Skrøner, eller ej, så fanges man af begivenhederne i Riels interessante rejseliv og man bliver ligesom ikke færdig.
Bogen bringer læseren med til bla. Grønland, Mellemøsten og Sydøstasien og den er en slags hyldest eller kærlighed til livet, hvor gaven er korte glimt og beskrivelser af de mangeartede og forskellige kulturer, som vi andre kun kan drømme om.

Det er det første, jeg læser af Jørn Riel, men nok ikke det sidste. For nøj, hvor kan han levere fortællekunst på et underholdende og humoristisk plan. Sikken en rejse, Riel 🍀📓🌏, som jeg gerne vil kvittere med 5 oplevelsesrige ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/6.

Anette