DET HANDLER NEMLIG OM LÆSEGLÆDE 📚

I dag er bøgerne igen steget mig til hovedet og det skyldes dagens nominering til årets Danish Book Blog Award 2023 ♥️

Nøjagtig i morgen for 5 år siden postede jeg mit første bookstagram opslag, og siden fulgte både en facebookside og selve bloggen. Sikke en bog-rejse, og selvom jeg både skal passe fuldtidsjob og bruge tid med familie og venner, så er læsningen blevet en vigtig del af min hverdag, også hvis jeg kun når 10 min.

TAK – Jeg er ydmyg og yderst taknemmelig for alle jeres indstillinger, men allermest er jeg bare glad for at være i selskab med alle jer bogentusiaster, nominerede eller ej, der hver dag inspirerer til læsning og deler jeres læseglæde 📚

Tak til Plusbog.dk for at fejre de frivillige bogbloggere og for at hylde litteraturens mangfoldighed ved at nominere 16 så forskellige, dygtige og engagerede bog-bloggere 🌼 STORT TILLYKKE TIL ALLE nominerede 💛

Nu går den vilde jagt ind på stemmer og jeg håber at I vil hjælpe min blog videre og give mine fellow-nominerede kamp til stregen 🤣 i opløbet mod de 5 finalepladser ved at stemme via dette link inden den 12.10 (jeg er nr. 8 på listen) 🙏

https://www.plusbog.dk/blog/stem-paa-din-favorit-til-danish-book-blog-award-723

Dagens boganbefaling må således blive: Det hele handler ikke om dig 🍀 men jeg soler mig alligevel lidt i dagens nominering ☀️

Anette