Ses vi på BogForum 2022?

*Inviteret/Reklame*

I næste weekend den 4.-6. november 2022 afvikles årets store bogfest; nemlig BogForum 2022 og jeg glæder mig helt vildt til at deltage hele weekenden i år, noget af tiden sammen med en skøn veninde 🥰

Programmet er nærstuderet, og der er som sædvanligt så meget at se og høre, at det bliver kunsten at nå noget som helst, for meget af tiden går også bare med at lade sig inspirere og indsnuse stemningen af det skrevne ord.

Mine højdepunkter bliver at høre Elin Cullhed (der har skrevet ‘Eufori’ over Sylvias Plaths sidste leveår), Linn Ullmann (der er aktuel med ‘Pige, 1983′, som jeg har til gode at læse) samt Lisa Aisato, der laver gudsbenådede illustrationer.

Derudover vil jeg:

Fredag:

– høre Henning Jensen, Mikkel Frey, David Lagercrantz, Rosalinde Mynster og Niels Frank…m.fl. 😜

– deltage i bloggerarrangement, hvor jeg skal møde krimistjernerne Emelie Schepp og Sara Blædel.

Lørdag:

– høre Tine Høeg, Jens Andersen tale med Anne Lise Marstrand Jørgensen om Tove Ditlevsen og Frederik Strand… m.fl. 😜

– deltage i krimiaften med middag, foredrag og ‘behind the scenes’ tour (selvbetalt).

Søndag:

– høre Per Petterson, Heidi Amsick, Line Jensen og Maren Uthaug…m.fl. 😜

Jeg glæder mig som et lille barn til juleaften, og skal også besøge og overnatte ved min ældste søn, og det bliver så dejligt med alle de mange gode ting på programmet 🙏

Vi ses på BogForum 📖