🕵️‍♂️ TRUE CRIME FAN 👮‍♂️ 👨‍⚖️

Som True Crime fan har jeg lyttet til de fleste afsnit af True Crime Agency podcasten, og jeg har altid siddet tilbage med fornemmelsen af, at det ikke måtte slutte. Afsnittene er korte, for de er mere ment som en appetitvækker til at komme ud til foredragene, har jeg ladet mig fortælle.

Så jeg blev vildt begejstret, da jeg i sommer fandt ud af, at True Crime Agency og Bauer Media nu udgiver en ny original True Crime podcast, der hedder ”Danske Drabssager”.

Den har premiere onsdag den 21.8, men jeg har haft mulighed for at lytte til det første afsnit i dag, og det handler om Trippeldrabet på Frederiksberg, hvor 3 unge drenge bliver likvideret, mens de ligger og sover.
Jeg kendte godt til sagen fra Jakob Buch-Jepsens bog ”Jeg som anklager” (hvis du ikke allerede har læst den, så skynd dig…og min anmeldelse kan du læse her), og hvis du allerede er inde i den sag, så måske ikke så meget nyt, men i denne nye podcast får du sagen præsenteret med lidt andre vinkler fra andre eksperter, og det er virkelig interessant.

”Danske Drabssager” dykker i hvert afsnit ned i virkelighedens kriminalsager, og medvirkende i de første afsnit er Jens Møller Jensen – drabschef, Hans Petter Hougen – professor i retsmedicin, Jakob Buch-Jepsen – advokat og tidligere anklager og Bent Hytholm Jensen – kriminaltekniker. 

Programmet er fængslende, og du bliver hurtigt optaget af den spektakulære sag, der starter med et 112 opkald, og som fører til timevis af dygtig efterforskning, og det er på få spor, at det lykkedes at finde beviser nok til at dømme gerningsmændene.

Det er som at komme en tak tættere på sagen, når vi her får de 4 eksperters direkte førstehåndsindtryk fra deres oplevelser, samt deres beskrivelser af, hvordan de, på hver deres område, greb sagen an. 
Programmet styres af den altid skarpe og dygtige vært, kriminalreporter Stine Bolther.

Her er linkene til iTunes eller RadioPlay:
https://apple.co/2LJPyNp
https://radioplay.dk/podcast/danske-drabssager/

God fornøjelse. Jeg er allerede klar til næste afsnit 😊

Anette