Det sidste ord – dagbog med ført pen, af Peter Mouritzen

Peters SUB-PUB, udkommer 20. november 2020, 116 sider

I dag kan jeg med glæde vise jer 3. udgivelse i serien Peters SUB-PUB.

Min far, Peter Mouritzen, udgiver bogen DET SIDSTE ORD, som er en vanvittig, men måske virkelig fortælling om krigen i den lille by Arv i Nordjylland. Krigen udspiller sig mellem den kapitalistiske fabrik i byen og naboerne, der udsættes for bl.a. lugtgener, rystelser og støj.

Men ét er krigen i byen. Ét andet er forfatterkrigen mellem to forfattere, der er uenige om, hvilket våben der skal bruges mod fabrikken. Den ene er realist, den anden fantast.

Ja, det er en gal fortælling af en særlig slags. Så hvis du elsker skæve husvinkler udsat for et skørt maskineri, så får du en oplevelse ud over det sædvanlige, skrevet med den skarpe og humoristiske pen, som vi kender fra (for)fatters hånd.

Jeg er fuldstændig objektiv, når jeg anbefaler jer denne fantasifulde fortælling fra virkeligheden.

Der er indtil nu udgivet 2 bøger i serien; en digtsamling og en erindringsbog, som du kan læse mere om via disse links. Jeg har hjulpet med layoutet på alle bøger. Det har været en sjov og lærerig proces, men vi synes, at resultatet er blevet meget godt, taget i betragtning af, at det mest er et hygge-projekt, for bøgerne sendes ikke til pressen og forventes ikke at nå ud til et bredt publikum.

DET SIDSTE ORD udkommer den 20. november 2020.

Kan købes ved privat henvendelse på mou@mail.dk – pris indtil udgivelsen er 150 kr. + forsendelse 46 kr. Herefter 200 kr. + forsendelse.

Og mon Kina har noget med bogen at gøre? Læs selv med.. 📚

God weekend – Anette 🎃🍁🍂