Det store regnestykke, en ægte kærlighedshistorie, af Line Jensen

Forlaget LESEN, udkom i maj 2019, 177 sider

KAOS & KÆRLIGHED 🤯❤️

I weekender vælger jeg ofte lidt lettere og hurtigt læste bøger, da der også skal være tid til familie, venner og haven 🌼
Derfor er tegneserier eller graphic novels ofte et godt valg, og jeg får herved puttet lidt læsning ind, hvilket jeg efterhånden nødig vil undvære 👓📖
Sådan en nem weekendbog er ‘Det store regnestykke’, som faktisk handler om denne balance mellem familie, job, fritid og karriere/kunst. 

Forfatter og illustrator Line Jensen fortsætter galskaben og morskaben fra hendes første bog ‘Hver dag starter det forfra’ som jeg læste fornyligt 🙏 
I denne bog tegner hun tiden efter endt barsel, hvor nye udfordringer rammer familielivet. Det er også her, at hun for alvor får ideen om at lave en bog med de tegninger, hun indtil nu kun har postet på Instagram ✍🏻


Jeg er mere end begejstret for de fine, ærlige og bittersøde streger, og er fuld af beundring for hendes mod til at vise både kaos og kærlighed indenfor familiens fire vægge. Hvor ville jeg gerne have haft disse bøger til at spejle mig i, dengang jeg selv stod i småbørnslivet med fire børn, fuldtidsarbejde og en selvstændig erhvervsdrivende mand; et til tider ualmindeligt kedeligt hverdagsliv, hvor regnestykket aldrig gik helt op 😵‍💫

I LIKE ❤️

Bogen er et bibliotekslån.

Anette