Sommerferien står for døren og det store spørgsmål er altid, hvad feriestakken med bøger skal indeholde. Kender I det, at man i løbet af foråret går og planlægger hvilke bøger, der skal gemmes til ferielæsningen?

Men hvad indeholder den perfekte feriebogstak så? Det er der nok heldigvis lige så mange forskellige bud på, som der er læsende mennesker 😊

Her ved mig har jeg ofte følgende overvejelser, således jeg har forskelligt at vælge imellem…

Jeg har næsten altid en letfordøjelig bog i stakken, såsom en kort roman, novellesamling, graphic novel eller en kærlighedshistorie. Dernæst en krimi eller to, som er must-read. Og så har jeg ofte en bog med, som LÆNGE har været på min TBR-liste, for jeg tænker altid, at jeg i min ferie da må kunne finde tid og overskud til at komme i gang med den… og det kan også være en klassiker eller en klassiker forfatter, som jeg længe har ønsket at kaste mig over. Sidst men ikke mindst har jeg også altid en BOGGAVE med, for der er noget særligt over de bøger, man har fået i gave, og jeg gemmer næsten altid sådan en til min sommerferielæsning.

Måske har du lignende overvejelser, måske griber du bare den første og bedste i bogreolen, når kufferten pakkes 😍

Sandheden er, at jeg altid har for store ambitioner til min ferielæsning, da jeg aldrig får læst så meget, som jeg tror, da ferien ofte betyder andre aktiviteter og mere samvær med familie og venner. 

Her er mine feriebøger –

TIL LYDEN AF SIN EGEN TROMME af Christina Hesselholdt (A)

DEN DANSKE AGENT af Iben Albinus (A)

TOVE DITLEVSEN VAR MIN MORMOR af Lise Munk Thygesen

HVIS DETTE ER EN LAKRIDSPIBE af Mads Damsøe

ALASKA SANDERS-SAGEN af Joël Dicker (A)

OM UDREGNING AF RUMFANG II af Solvej Balle

ANNAS SANG af Benjamin Koppel

Reklame, da nogle af bøgerne er anmeldereksemplarer (A)…

God sommerferielæsning til alle 🌞 Anette